25N: Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

25N: Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

Des de la Federació Catalana de Vela ens sumem a la campanya de sensibilització de l’Institut Català de les Dones (ICD) perquè les dones tenim dret a viure lliures de violències sexuals. La campanya #LliuresISensePors’emmarca en la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones del 25 de novembre de 2018. Amb aquesta iniciativa, manifestem el reconeixement que, des de les institucions, fem de les violències sexuals en tota la seva magnitud, així com la nostra implicació en la seva resposta amb els recursos de la Xarxa d’atenció i recuperació integral a les dones que pateixen violència masclista.

About The Author

Leave Comment