La Setmana Europea de la Prevenció de Residus, un èxit de participació!

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus, un èxit de participació!

Del 17 al 25 de novembre va celebrar-se a tota Europa la 10a edició de la “Setmana Europea de la Prevenció de Residus”, amb un total de 17.371 accions realitzades a tota Europa i de 1.090 a Catalunya. Entre aquestes, l’acció promoguda per la Federació entre Clubs i Escoles de Vela “Aprenem a ser sostenibles”. Una campanya de conscienciació i sensibilització per la prevenció de residus i un ús sostenible dels recursos energètics en les instal·lacions nàutiques. Una acció en la qual hi van col·laborar: l’Agència Catalana de Residus de la Generalitat de Catalunya, l’Estratègia Marítima de Catalunya 2030 i l’Escola de capacitació Nauticopesquera de Catalunya.

Des de l’Agència Catalana de Residus, promotora a Catalunya d’aquesta Setmana a Catalunya, ens han fet arribar un diploma d’agraïment que volem compartir amb totes les parts implicades. Gràcies!

Podeu conèixer part de les més de mil accions realitzades a Catalunya en aquest enllaç: https://youtu.be/TxJgOvnClV4

About The Author

Leave Comment