Una trentena de participants a la Jornada de Portes Obertes – Dones al Mar de l’Escala

Una trentena de participants a la Jornada de Portes Obertes – Dones al Mar de l’Escala

Un any més, la Jornada de Portes Obertes – Dones al Mar del Club Nàutic l’Escala ha estat tot un èxit. La proposta, creada en el marc del Dia Internacional de la Dona Treballadora per reivindicar una major presència de la dona al mar i al món de l’esport reunia, el passat dissabte 23 de març, fins a una trentena de participants. Aquesta activitat està emmarcada dintre del programa Vela d’Igualtat de l’Àrea de Vela Social de la Federació Catalana de Vela.

En aquesta jornada les participants, a més de gaudir d’un tastet de caiac i paddle SUP, van sortir a navegar en catamarà i creuer per aigües de l’Escala.

La Jornada de Portes Obertes – Dones al Mar és la segona iniciativa en favor de la dona i l’esport que el Club Nàutic l’Escala ha dut a terme aquesta temporada. El passat diumenge 10 de març participava a la VII Jornada de l’Esport Femení de Girona.

Cal recordar que el CN l’Escala també organitza el Curs Vela Igualtat –una proposta que pretén potenciar la presència de la dona a la vela mitjançant la creació de cursos de creuer amb tripulacions mixtes- i va ser un dels Clubs participants en el projecte “Suma’t a la Vela d’Igualtat” que fomentava la navegació mixte de creuer i on els i les participants van gaudir de l’experiència de navegar 24h amb el SailOne Mundus.

Us deixem amb el vídeo resum que el CN l’Escala va fer de la jornada

Enhorabona al Club per aquesta iniciativa!

About The Author

Leave Comment