Presentació del projecte “Revela’t” a la Run for the Ocean’s d’ADIDAS

Presentació del projecte “Revela’t” a la Run for the Ocean’s d’ADIDAS

Vols saber què fer amb les veles que no utilitzes? T’interessen els projectes de sostenibilitat? T’agradaria tornar-li al mar i al medi ambient tot allò que et dona i col·laborar amb col·lectius en risc d’exclusió social?

Llavors, et convidem a que ens acompanyis en la presentació del projecte “Revela’t”. Una iniciativa de la Federació Catalana de Vela per donar una segona vida a les veles en desús. Un projecte que aposta per l’economia circular vinculada a la sostenibilitat de la pràctica esportiva en el medi ambient.

ReVela’t treballarà per reutilitzar les veles i crear nous productes que facilitin accions sostenibles al medi marí, col·laborant amb col·lectius en risc d’exclusió social.

La presentació serà el pròxim dimecres 12 de juny i s’emmarca dintre de l’esdeveniment “Run for the Oceans” –coincideix amb el Dia Mundial dels Oceans del 8 de juny- que organitza la marca de roba esportiva ADIDAS i l’associació Parley for the Oceans. Un dels esdeveniments més importants de l’any per lluitar contra la contaminació de plàstics als mars i els oceans. ADIDAS ha escollit el projecte “Revela’t” es presenti al gran públic en aquest esdeveniment.

La presentació serà a la “Run For The Oceans House”, situada en el Moll de Bosch i Alsina de Barcelona, al mirador del Port Vell, a les 19h. Rebràs un Welcome Pack d’ADIDAS i ReVela’t per assistir-hi!

No t’ho perdis! Junts, aconseguirem que aviat l’esport de la vela tingui zero impacte ambiental. T’animem a assistir-hi i a navegar plegats en aquest projecte, perquè el millor residu és aquell que mai es genera.

About The Author

Leave Comment